Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 7 Disember 2010

SaLaM MaaL HiJRaH 1432H

Rasanya tak terlambat lagi nak ucapkan salam Maal Hijrah utk semua umat islam di mana sahaja, terutama sekali yg sudi membaca blog ini....Selamat menyambut tahun baru...

So bila dah sambut Maal Hijrah pastinya kat Malaysia ni akan bercuti... mungkin ada yg plan p jalan2... aku lak dok lepak2 kat rumah jer... My hubby pun cuti hari ni tapi bagi peluang dia berehat sepuas-puasnya... aku lak seronok dok melayan lappy ni Cz Hazmi dah tido... My hubby ngn Hazim dok melayan main game kat PS2... aman nya dunia ku...hihihi

Mood memasak agak kurang hari ni sebab semalam tutup kedai... biar org jer masak utk aku semalam... Jadinya my hubby request nak makan lauk sardin jer... biaq betui nih... simple gile menu aku kena masak... last masak sardin, goreng ikan gelama masin fvret my hubby, ulam salad... keropok.. settle menu lunch yg simple di hari cuti.. yg penting perut kenyang... Alhamdulillah

 Bagi yg tak tau ikan gelama masin... leh tengok gambar kat bawah ni... kalau kat kedah ikan gelama masin ni selalunya makan ngn pulut gaul ngn kelapa sebagai sarapan pagi... memang sedap...

 gambar dari pak cik google lah... 
TQ pak cik..hehehe

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~