Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 30 November 2010

Hazim dan Libresse

Haaaaaaaaa...
Dah tgk tajuk jagan laks terkezzuuut.... takkan la Hazim laks yg pakai Libressekan....
iiisskkk minta simpang..
Mama dia pun x guna Libresse tau.... Ni sal iklan Yuna n Libresse tu lah...
Semalam aku tengok citer Dalil Cinta kat TV3.... Tiba2 masa iklan tu kuar lah iklan libresse n Yuna yg main guitar tu....
Pastu aku dok dengar la Hazim wat citer.... Puas aku dok dengar rupa nya ni la andaian budak kecik bila depa x tau per guna Librese tu....
Mula2 kan kuar Yuna main guitar.... kata Hazim "masa ni dia baik"...
pastu kuar laks Yuna main guitar n hempas gitar tuh.... kata Hazim lagi "masa ni dia jadi jahat"...
pastu kuar lak kan gambar yuna pergang libresse tu n kuar perkataan poops!... n gambar Yuna hempas guitar tu hilang.... so korang nak tau per kesimpulan Hazim wat lepas tgk yuna pegang Libresse tu... Agak2 korang lah... per yg bebudak ni fikir          
v
v
v
v
v
v
v
v
v
"kata Hazim kalau kita guna ni... 
kita jadi baik.... tengok yg jahat tadi tu dah hilang"
hahahhahahahah

Aduyai Hazim.... sakit perut aku dok gelak... nak gelak besar2 kang dia tanya laks naper... so aku iya kan jer lah citer tu...

 Ni lah watak jahat yg hazim bayangkan siap berapi tuh
hehe ^ - ^

P/S >>> kalau korang la cam ner nak terang kat bebudak ni kalau depa tanya... pening aku dok fikir kalau Hazim tanya benda tu utk apa...
iisskkk.... nak kata jgn ada iklan cam tu, depa nak jual produk... so nak wat cam ne??????????
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~