Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 17 Januari 2011

nak berjimba-jimba

As Salam....
Untuk hari ni kelas dah habis..... jadual yg agak kosong sbb ngajar 2 masa @ 1 jam jer hari ni.... tapi nak edit data ni tak cukup2 masa....huhuhu

cam ner pun tgh hari nanti nak p berjimba2 jap ngn my hubby  kat JUSCO Taman Universiti.... Ada barang yg wajib di beli.... Bujang2 dok dulu kat rumah mak k.... So plan mkn tgh hari pun kat sana... heheheh....  sanggup ni tak p mkn kat kantin sek.... sebab ada makanan yg menjadi fevret di sana....

berehat sekejap... nanti dah balik rumah sambung lagi ngadap komputer... edit mengedit jer lah kerja aku nih... huhu

p/s >> Esok selamat menghadiri bengkel utk guru2 data daerah Johor Bahru.....

2 ulasan:

Lady Lavender berkata...

waah..bestnya dpt berjimba-jimba berdua-dua heehe..:-)

shila berkata...

lady lavender >> sekali sekala.... cam zmn bercinta... best tak hengat....

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~