Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 13 Januari 2011

Orennya Hazim

Hari ni dah kira penghujung minggu ke dua Hazim bersekolah.... Biasanya dah update satu n3 Hazim bersekolah... tapi awal tahun ni bz nya aku sampai tak sempat.... Ni pun curi2 masa nak gak masukkan gambar Hazim ngn baju sekolah baru.... Leh lah wan ngn tok kat kampung tengok.... Sebabnya mak su Hazim kan dah kat rumah sekarang ni... Dah habis belajar 5 tahun kat UTP... Tahniah... Line tenet adakan ... w/pun slow sesangat stay dapat lepaskan rindu wan ngn tok kat cucu2 nya kat Johor ni...hehehe

Tak nak bebel banyak2... jom tengok gambar Hazim posing lepas sarapan pagi... Sempat lagi snap2 sebelum kuar rumah nak p skul...

 Ceria jer...
Semangat nak p sekolah

 ada gaya??

 naper mata tu bang Hazim
ngantuk lagi ker... huhu

sayang Hazim!!

Sebenarnya tahun ni Hazim p tadika baru... Saja tukarkan supaya ada persekitaran baru...
Lagipun Hazim sangat2 excited bila p skul baru ni... Setiap hari bila balik jer bg tau Hazim suka sangat ngn skul yg baru... ada itu, ada ini... tambah2 lagu ada buai... hehhe

Cuma ada lah satu hari tu cikgunya adalah cal my hubby bg tau Hazim menangis kat skul sebab kena tumbuk kat perut... Cikgu call n say sorry... tapi budak tu tumbuk hazim pun cz salah Hazim gak sbb dia bising sgt n lompat2... rasanya saper yg kenal Hazim memang tau lah cam ner Hazim kalau lompat2n byk cakap tuh... agaknya budak tu tak tahan, tu yg terus tunmbuk... huhu

Syukur bila cal Hazim dia ok jer cuma statement nya pada aku agak kelakar bila dia kata " ada seekor kawan Hazim tumbuk Hazim kat purut dengan tidak ganas pun".... hahahhahaha
tu dia seekor utk orang... terus lah aku bg tau "seorg" bang Hazim ...  tapi tu semua tak patah kan semanagat Hazim tau...

Setiap hari kol 6.20pagi dah bgn mandi n wat semua sendiri... pastu sarapan wajib minum susu perasa vanilla... Semoag anak mama menjadi seorg anak yg pintar! AMIN....

2 ulasan:

.::fIsYa::. berkata...

kak,meja makan dh letak mana?nampak luas je tu

shila berkata...

gerakkan ke tepi sket.... rak baju dok sebelah peti ais... memang luas sket ruang kat situ...hehe

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~