Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 17 Januari 2011

salam pagi

As salam...
salam pagi Isnin.... cam biasa mood pagi isnin ni.... aku dah plan macam2.... nak wat tuh... nak wat ni.... macam2.... tapi yg penting blog berupdate.... hahaah... biarlah w/pun satu entry...

nak merungut pun nanti org boring lak dengar.... bak kata org nanti "cam dia jer lah yg banyak keje" nak wat cam ner kan adat lah kalau dah nama keje....  Saja2 nak meluahkan perasaan....

Sebenarnya dah tak tau nak wat yg mana dulu cz due date sumer 31hb Januari.... dan tarikh tu cikgu2 n murid2 dah start cuti Chinese New Year.... so semuanya kena hantar paling lewat 26 Januari ni.... Emis... SMM... e-kasih.... GB dah tanya e-kasih... aku tgh update SMM... So saper2 nak volenteur tolong meh sini... meh la.... sangat2 memerlukan pertolongan....

nak sambung keje.... nak sambung edit data.... chaiyok...chaiyok...chaiyok...

2 ulasan:

eLYies berkata...

bz sungguh cikgu ni!

shila berkata...

MEH SINI TOLONG MEH....

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~