Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 21 Mac 2011

....bila dah balik kampung....

cuti sekolah seminggu baru ni balik kampung....
mana lagi kalau tak ke Baling Kedah.... kampung aku....
CNY dulu balik cz my sis wat majlis bertunang n bernikah...
kali ni balik majlis kawen at my home ngn sebelah pengantin lelaki...

jadinya dah lebih seminggu blog aku ni bercuti...
bersawang bagai nak rak....
so hari ni masuk rumah nak berkemas n cuci per2 yg patut....
ntah ada ker tak org yg datang rumah masa aku bercuti ni...
saper2 yg sudi singgah baca n3 lama.... terima kasih...

minggu ni akan menyusul citer2 baru terutamanya gambar2 majlis...
tunggu..........

1 ulasan:

jomsantaisekejap berkata...

Mesti banyak cerita yang menarik pada majlis perkahwinan tu...biasalah bila dah jumpa sanak saudara mahupun sahabat handai, banyaklah cerita yang keluar....

Blog No 345 - blogcomment 2

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~