Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 5 Jun 2011

Majlis Kawen Faridah & Firdaus Shah @Batu Pahat

Ingat kan tak dapat join majlis ni... tapi lastly my hubby x keje... so yahoooo!!!!! dapat jalan2 n makan free... jom...jom...

Kuar dari rumah dalam kol 10.30a.m.... singgah drive thru Mc D sbb Hazim minta belikan sarapan pancake.... lagipun dah lama Hazim minta jadinya pagi ni plan breakfast tu jer lah.... senang n sempoi... Dapat jer Hazim n Hazmi mkn seorg 2 kpg... Hazim siap minta lagi... tapi dah x der... tapi kenyang kan...kan... pastu sambung sarapan kat rumah Ngah...

dalam kol 11.30a.m... baru gerak dari Senai ke Batu Pahat... tak lah ramai sgt cz ramai yg ada hal... jadinya cuma ada 5 buah kereta jer... 2 buah fmly ngah, 1 mak busu, 1 chik, me n fmly.... jadilah kan... sampai rumah singgah dlm kol 1.30p.m... Lepak2 jap... rehat2...

Kol 2.15p.m... gitu baru berarak kompang n pengantin.... Mknan memang superb... ngn air2 yg pelbagai jenis... semua jus buah yg di blend... terasa kat tekak lagi sodappppnya air... lauk pauk... ada ayam golek seekor setiap meja, kerapu... udang... sedaplah... sampai dah tak tau nak mkn yg mana satu... bblluurrpp.. Alhamdulillah... Kenyang...

Dah siap mkn... cam biasalah sesi bergambor... yg tak best aku lupa nak charge kamera... baru snap sket2... bateri dah habis... hampeh tol... saper soh tak cek... iisskk...iisskkk... nasib baik ada hp my hubby... dapat gak snap2... tu pun bateri kong gak sbb my hubby dok sibuk set GPS nak p rumah pengantin... naseb baik ada charge kat kete... ada gak penyelamat....

Jom layan gambar....

 Pengantin
Faridah & Firdaus Shah

 Pengantin
dan
ahli keluarga pengantin pompuan

 Antara saudara mara yg datang

 Sal, Me n Chik

 Sempat lagi...
padahal perut dah menyanyikan lagu....

 .....Cheese....
..... Smile.....

Me n Fmly with pengantin...

tak mo tempek banyak2 gambar cz yg lain pun dah masuk kat FB... tag sendiri yer kalau ada tuan punya gambar kat FB...hehe





**next entry sal jalan2 selepas majlis.... ke mana ye?????? 

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~