Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 18 Ogos 2011

Misi kena sambung lagi.......

Semalam balik jer terus p Angsana ambil baju melayu my hubby.... pastu p masuk jalan2 kat UO jap.... cuci mata sambil jeling2 nak cari baju utk mak n ayah laks.... Puas dok pusing berkenan ngn satu baju.... size laks tak der...erm... Terpaksa tukar colour yg lain... harap2 mak ngn ayah suka...hehhe
Tapi baju utk Hazim ngn hazmi tak beli juga... Kena sambung misi p Jusco laks... tapi bila tuh... dah penat dah berjalan2bulan2 pose nih....

So sedar tak sedar... dah pun kol 4.30.... terus cancel nak sambung p Jusco.... Harus balik masak... badan pun dah penat sesangat.... tapi balik singgah jap kat Bazar Perling ngn Giant jap.... Mencari Mayonnaise Thousand Island.... nak wat salad... senang my hubby nak bawa bekal utk sahur.... kompem tak basi... 





biasa guna jenama ni.... tapi cari kat Giant dah hbs agak nya....
cuba jenama Telly ni sedap juga....  saladnya beli kat giant...





Sudahnya rebus ketam sahaja.... My hubby sgt2 suka makan ketam....  bawa bekal utk sahur jer.... berbuka my hubby beli kat bazar aje...  Me berbuka ngn spagetti n kebab... Spagetti tu pun yang masak semalam... ada baki lagi so boleh utk seorg mkn... jadi lah...Hazim laks mkn oblong... Asyik minta my hubby belikan burger ayam... puas dah pusing tak der... so belikan jer lah oblong tu.... Sedih bagai.... menangis jer tak dapat burger.... huhu~~

Tapi bila dah berbuka... kan main suka... katanya rasa nya sama lah ngn burger... memang lah nak ooii... cuma panjang aja... Nampak gaya dah 18 hari berpuasa hazim masih bertahan... cuma tuang satu hari tu sbb semput... harap2 Hazim sihat sepanjanf ramadhan ni...

Jadi hari ni tak nak sambung misi shopping2.... nak berehat jer... esok lak p jusco beli baju Hazim ngn Hazmi.... nak fikir2 idea utk masak berbuka n bekal my hubby.... 

4 ulasan:

Balqis Nazid berkata...

suka giler ngan thousand island ni.. makan nugget cicah ni pun yummy

bbreena81 berkata...

salam ziarah..selamat berpuasa dan berbuka ye:)

shila berkata...

bbreena81... salam kenal... TQ sudi singgah sini....

shila berkata...

Ita... Memang sedap kan... tapi dah 2 kali p cari asyik habis jer... tu try Telly... rasa lebih kurang... sedap juga...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~