Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 12 September 2011

esok UPSR

Diam tak diam esok dah pun UPSR... Tapi tengok murid tahun 6 macam tak der perasaan... Cikgu2 yang susah hati... Cemas bagai...  anak2 murid selamber jer.... Selepas perhimpunan mingguan majlis diteruskan dengan majlis mohon restu... dalam minta2 maaf... ramai yg mengalirkan air mata... tapi ada lagi yg jiwa kental... sengih jer tanpa perasaan...harap2 jangan menangis di kemudian hari....

sesi latihan masuk dewan.... ada lagi yg lupa2.... harap2 semuanya akan ok... semoga semuanya dipermudahkan... dan yang paling penting..... Semua murid diharap berusaha bersungguh2... jaga kesihatan dan dibuka pintu hati agar dapat mengingati segala ilmu yg telah diajarkan oleh semua guru....

Selamat maju jaya... Semoga mendapat keputusan yang cemerlang... AMIN....


Hari Rabu kita pulun kelas tambahan Sains yer... Moga dapat menjawab dengan baik pada hari Khamis nanti...

1 ulasan:

I`mulan berkata...

Mulan pun dapat tempias nya bila time UPSR nieh... Lengang jer sekolah... sama2 doakan mereka berjaya...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~