Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 6 Oktober 2011

2 hari kat rumah...~ MC~

hari ni baru larat nak buka laptop... dah petang2 ni dah makin ok... Semalam tak sihat so p klinik cam biasa... ingatkan dapat MC satu hari tapi doktor bagi 2 hari... soh rehat kat rumah...

Sudahnya makan ubat... niat nak tido tapi puas dok pujuk Hazmi p rumah pengasuh tapi dia tak mau lah juga bila mama ada kat rumah... nasib badan... pening2 lalat ubat dok melayan juga Hazmi...

tambah pulak bila Hazim dah balik daru skul... last2... suka hati koranglah... baring n buat2 tak dengar jer lah... nak juga lelapkan mata... Nasib baik lps my hubby p keje kol 3 Hazmi pun tido... dapat juga mama berehat...

plan nak menyiapkan keje2 fail kat sekolah tertangguh lagi... esok dah naik keje mesti pulun siapkan... atau terpaksa bersambung dihujung minggu.. rasanya memang kompem bawa balik wat weekend ni...

harap2 badan makin sihat esok... banyak sangat keje nak kena buat... mesti siapkan sblm 12hb ni...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~