Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 3 November 2011

dah lapang sket.... Jom Menanda kertas plak...

Syukur Alhamdulillah..... semua data yg perlu dihantar dah siap semuanya... Tunggu hari ni kerani p PPD... yg lagi satu dah pun hantar via email... dan yg lagi satu selamat di update pagi tadi... Rasa sungguh berlapang dada bila semua settle on time.... Harap2 pasni tak der lagi lah yg perlu dihantar... tunggu tahun depan laks...

Minggu ni..... minggu peperiksaan akhir tahun... Tak der lah sesi PnP... Tapi dok pulun menanda kertas lah pulak... Kertas 2 Mate thn 5 dah dapat hari Selasa lagi... Tapi baru dapat menanda semalam... Mulalah darah nak naik ajer... Sudahnya tanda separuh jer... tunggu cool baru sambung tanda... Sangat2 tak memberangsangkan.... :-(



Belum lagi tengok kertas satu.... Kebiasaannya markah lagi tak ok dr kertas 2.... Sudahnya macam ramai yg akan dapat warna merah.... cam ner lah tahun depan budak2 ni.... harap2 ada lah yg berubah bila masuk tahun 6....memang mencabar mengajar anak2 zaman sekarang.....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~