Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 10 Disember 2011

Mari Membaca~~ RAM ada Novel baru

dah 3 minggu cuti sekolah... aku nak resign kejap jadi cikgu... lupakan dulu semua keje2 hal sekolah... Buat masa ni jadi suri rumah sepenuh masa.... so sambil2 tu layan baca novel yg dipinjam dari member cikgu yg suka membeli... aku?? meminjam jer khojanya...

sbb aku kalau beli pun koleksi RAM ajer.. Rupanya RAM ada novel baru Fiksyen 302.... itu pun bila kebetulan terlihat kemaskini terbaru daripada Kelab RAM di Facebook, ada dikongsikan gambar terbaru yang memaparkan cover novel Fiksyen 302. tak sabar nak beli sbb bila tgk kat FB RAM ni asyik tanya kat JB belum jumpa...isk..isk... tak sabar tol nak tunggu nih... Mesti best kan... Ni la cover novel tu... Peminat novel RAM jom cari kat kedai2 buku....



jadi bila dah tak der novel dr RAM aku pinjam dulu dari member cikgu ni... Kredit to Cg Linda... So ni antara novel yg aku dah hbs baca... tinggal yg no 23 tu masih dalam proses membaca... hehe

Semuanya cerita kisah cinta suami isteri
insaf bila baca tentang peranan isteri dalam hubungan suami isteri
Memang besar peranan isteri terhadap suami
mampukah aku menjadi yg terbaik... huhu

cuti pun ada lagi 3 minggu... rasanya nak kena pulangkan n pinjam lagi yg baru... nak juga cari novel RAM yg baru...Jom kita baca novel utk isi masa lapang...

2 ulasan:

I`mulan berkata...

banyaknyer novel... teringat zaman dolu-dolu antu novel..

Rafshila Romli berkata...

I'mulan.... yg banyak tu pinjam punya....hehehh... Fiksyen 302 tu masih mencari....

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~