Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 17 Disember 2011

Reward utk diri sendiri

Dah lama dok berangan nak tukar yg baru... rasanya macam dah 2 tahun guna kan yg ni... tapi bila p kedai semalam nak beli yg baru... rupa2 dah 3 thn cermin mata ni dah berkhimat ngn aku... reward utk diri sendiri kan...hehe

 dari ini 
bertukar kepada
yang ini
My hubby yg pilihkan...
yang best nyer ada power mata yg berkurang..
 i likeee

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~