Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 10 Mac 2012

~~Selamat Ulang Tahun Ayah Dan Mak~~

Agak terlambat wat entry utk wish besday mak n ayah...
apa pun entry ni khas untuk kedua ibu bapa yg amat dikasihi dan disayangi

my luvly parent

!!Selamat menyambut ulang tahun kelahiran yg ke 56 (10 Mac) utk ayah dan 54 (8 Mac) utk mak!!
Semoga sentiasa diberkati dan dirahmati oleh-Nya..
Dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..
Terima kasih di atas segala jasa dan pengorbanan mak dan ayah dalam mendidik dan membesarkan kak dari kecik sampai lah sekarang..
!!Terima kasih yg tak terhingga!!
.....Sayang ayah dan mak sangat2.....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~