Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 20 April 2012

buat pertama kalinya utk pru13

kali ni kompem tak balik kalau mengundinya pada cuti sekolah bln 6 nanti.... sbb utamanya kena bertugas jd kerani masa mengundi.... pertama kali mengundi masa pru 12....

tahun ni plak pertama kalinya juga kena bertugas.... semalam dapat surat untuk ke taklimat sbgi pegwai yg bertgs.... first time bertugas rasa cuak gak sbb memikirikan mak yong ni nak bertugas seharian.... hopefully semuanya ok...... ni lah suratnya......hehe

4 ulasan:

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Salam kenal. I dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

Farraa....... berkata...

Shila bila undi nie ek? fara plan nak bercuti bulan tu. Hehehe...

Rafshila Romli berkata...

Sherwieyna muzzawer.... Dah follow blog u juga.. Tq follow blog shila

Rafshila Romli berkata...

Farraa.... Tak tau lg sbb blm p taklimat pun... Tp rasanya ms cuti sek bln 5 nanti.. Ayh shila dengar2 cam 2/6.. Tak tau lah betul ke tak....

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~