Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 5 April 2012

Tak dapat Mandi Kolam.... baldi pun jadilaah...hehe

Hazmi dah banyak kali dok ajak mandi kolam dalam minggu ni.... tapi memandangkan cuaca yg redup n hujan jer... Risau lak takut dia selsema kalau berendam ngn cuaca yg sejuk...

Sudahnya my hubby melayan lah dia petang tadi mandi dalam baldi... kan main suka w/pun besar hazmi dari baldi... hehe

Yg pasti my hubby melayan jer per kerenah dia... tak lah berendam lama.... paling tak pun 5minit sbb nak mandi aja...



Published with Blogger-droid v2.0.3

1 ulasan:

Farraa....... berkata...

Comel tengok anak2 kecil main air kan Shila......

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~