Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 29 Mei 2012

YES... ada 2 BE dari Nuff... TQ.. TQ...

Syukur Alhamdulillah buka akaun nuff baru2 ni dah persaan ada 2 BE kat situ... Terima Kasih banyak2 kat pihak Nuffnang bagi saya BE... Ada rezeki kat situ w/pun sikit.. tapi saper nak bagi free kan...



rasanya dari awal bulan 5 ni BE tu dah berjoget2 kat situ... harap2 lama lah Nuff bagi BE2 tu berjoget2....

Terima kasih daun keladi... Selalu lah bagi BE Menari-nari... 

2 ulasan:

Kak Aya berkata...

banyak tu kalau 2 BE sekali gus...kak aya biasa dapat 1 BE je pada satu2 masa. Tahniah!

Rafshila Romli berkata...

kak Aya... rezeki tu ada 2 BE... kadang2 hilang terus...hehe

ada 1 BE pun ok gak... Tahniah..

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~