Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 8 Julai 2012

My Way

berhujung minggu kat rumah bersama my hubby, Hazim n Hazmi.... dah lama tak cam ni coz my hubby selalunya OT... tapi this week not his turn... so melepak kat rumah...
sesi melipat kain baju yg dah seminggu bertimbun.... siap juga bila hampir satu jam lbh bertungkus lumus...

sambil tu my hubby buka cd My Way.... baru nak tgk kan... padahal org lain dah lama tengok.... memang citer perang so berperang lah dr mula citer sampai habis.. memang tragis... aku yg x minat ngn sejarah ni memang slow lah nak tangkap jalan citer nih...

dr Jepun sampai ke Rusia, pastu Perancis, pastu Perancis plak kena serang ngn askar US...  memang aku buta sal sejarah perang dunia kedua ni... nasib baik my hubby minat sejarah so ada ada juga yg sudi memberikan penerangan.....

kisah asalnya tentang dua budak lelaki yg suka berlari.... berlarutan ngn perang akhirnya baru tau saper sbnrnya yg wakil Korea untuk acara marathon di sukan olimpik...

jalan citer memang best for me... terutamanya my hubby... peminat setia cerita perang.... saper yg belum tengok tu... kalau berminat ngn kisah perang boleh lah tengok nanti....

selamat berhujung minggu... malam nak tunggu tengok masterchef celebrity.... saper lah yg akan menang n masuk terus ke final nanti... agak korang saper masterchef celebrity yg pertama??

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~