Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 11 September 2012

UPSR 2012... Good Luck utk semua murid tahun 6

hari ni bermula peperiksaan upsr utk semua murid tahun 6 seluruh Malaysia.... me as a teacher...lagi berdebar dr anak murid... tambah berdebar bila dah sampai paper sains hari Khamis nanti...
so cam biasa lah.... huhuhu

Me tahun ni ada dua org sepupu yg menduduki exam UPSR... sorg kat penang anak mak njang.. n seorg lg kat Kedah anak Chik... Semoga NUREEN FARZANA, dan AMIR HAKIM di berikan kelapangan, kemudahan, dan kefahaman untuk menghadapi UPSR....  hope dua2 nya dapat menjawab dengan baik... dan mendapat keputusan yg baik nanti... GOOD LUCK utk both of them...

Utk anak murid me... semua guru mengucapkan selamat maju jaya semasa menduduki peperiksaan UPSR pada 11 September 2012 (Selasa) hingga 13 September 2012 (Khamis). Kami semua mendoakan kejayaan dan ketenangan semua murid semasa menjawab soalan peperiksaan.

pagi ni ada taklimat terakhir sblm exam paper BM... kertas 1.... biasa lah penerangan terakhir or amanat terakhir cikgu2 BM utk anak2 murid...


Akhir kata, sentiasalah berdoa kepada Tuhan agar diberikan kemudahan dan dibuka pintu hati untuk menjawab dengan tepat dan seterusnya berjaya mendapat Gred A dalam semua mata pelajaran. Semoga segala ilmu yang telah dicurahkan dapat dijadikan panduan untuk kejayaan anda semua.

<<<<<<<<<<<<GOOD LUCK>>>>>>>>>>>>>

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~