Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 24 Oktober 2012

Happy 7th Birthday ~~Hazim Ikhwan

Hari ni genap Hazim berumur 7 tahun...  Diam tak diam dah pun nak masuk hujung tahun... Nanti cuti sekolah tahun depan Hazim dah pun darjah 2... Tak sangka dah besar rupanya ank mama... dan aku masih tercari2 cara untuk mendidik dan membesarkan Hazim supaya menjadi anak yg soleh dan orang yg berguna bila besar nanti...

Ekcelli Hazim minta aku sambut besday dia kat sekolah tapi tak dapat nak sampaikan hajat dia coz petang semlm balik lambat... pun sbb Hazim ada final year exam kat sek agama sampai kol 4.20... My hubby lak keje kol 3p.m... lagi2lah aku tak ke mana2 bila dah mkn sarat ni...

So bangun pagi tadi nyanyikan lagu birthday... kan main happy dia p sekolah... ceria n bersemangat... balik skul aku just celebrate 4 beranak kami jer...


Just bought a cake... dia yg pilih sendiri... pastu for the first time bagi dia mkn Tutti Frutti... Pilih sindiri per yg dia nak... tapi yg terlebih excited.. biasalah abg ngah.. am birthday dia laks... beli jjuga Mc D for our lunch... Yg penting Hazim happy...


Jom tengok gambar2 yg aku snap tadi... HAPPY BIRTHDAY HAZIM....




2 ulasan:

dhiashahida berkata...

happy buzday hazim...:)
salam kenal..singgah follow..;)

Rafshila Romli berkata...

tq for the wish.... terima kasih juga follow blog ni... sy pun follow juga

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~