Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 24 Disember 2012

13 hari tak cukup... rasa nak lagi..huhu

Lamanya tak update blog nih... rindu rasanya nak bercerita kat sini... teringat2 nak update tapi masa cam dah tak sempat... mata ngantuk jer... huhuhu biasalah kalau ada baby kecik kan... adat sebelum masa nak kembali ke normal... pengalaman indah seorg ibu... nasib baik dapt my hubby yg sgt2 memahami...

Bertambah plak mak n ayah datang... ni lah tempoh yg paling lama mak ayah datang JB setelah 10thn kawen... aku dah pun citer sal mak ayah datang Jb kat entry ni....

So 13 hari mak ayah ada kat rumah memang best... so aku berpantang... jadinya my sis yg kat Kulai lah yg bawa mak ayah juga Hazim n Hazmi jalan2.. Ke Karosel Water Park n JPO... Mak ayah dan Hazim tido juga kat rumah my sis... So menangis sakan Hazim bila nak balik rumah sendiri... Hazim yg cengeng... mudah sangat air mata mengalir...

Bukan main gembira hazim n hazmi mandi manda
tambah plak ada wan ngn tok
mak ngah, pak ngah n Imanina yg chumill..
gembira main air.
terima kasih mak ngah bawa jalan2

disebabkan hazmi tak ikut tido kat rumah mak ngah
papa bawakan jalan kat Tesco
yg pasti baju yg dipakai mesti sama 
terima kasih wan bagi baju yg cantik

Sepanjang wan n tok ada kat sini... my hubby lak keje shift malam.. so makin lah manja budak2 ni... asal malam hazim tido ngn tok... hazmi plak tido ngn wan... sudahnya bila malam sblm wan n tok balik... Hazim dah wat drama... menagis nak ikut wan ngn tok balik Kedah... siap minta ngn aku nak pindah sekolah... siap menangis2 bagai... puas pujuk akhir nya baru leh terima.. siap minta nak ikut mak ngah balik cuti sekolah bulan 3 thn depan.. memang rasa tak cukup 13hari tu... kalau boleh nak lama lagi kan...huhu

So pagi sabtu mak ngn ayah balik bas kol 10pg... snap2 lah gambar kenangan... yg pasti semuanya mood sedih... masing2 menahan sebak...


dalam kol 9pg... my hubby, hazim n hazim hantar wan n tok ke bus stand larkin... lagilah drama bila semua dah mengalir air mata... kalau aku ada pun rasa menangis juga... apatah lagi Hazim... bila Hazim dah mula tok pun ikut sama... akhirnya mak suh my hubby balik dulu... Hazmi lak tahan menagis... katanya abg ngah sedih tapi tak nangis... memang lah tak nagis coz masuk jer rumah tido sepetang... hazim plak sampai ke malam menagis... asal naik bilik atas nangis lagi... semuanya mood sedih n sunyi... biasalah bila ramai tiba2 berkurang... 

kebetulan plak bus yg mak ayah naik hari tu sgt lambat... bertolak kol 10.15pg... kol 1.30pg baru mak n ayah selamat sampai rumah... Thanks juga kat Odiey yg sudi jemput mak dan ayah kat Butterworth n hantar balik rumah... terima ksh sesangat...

Terima kasih utk mak n ayah yg sudi duduk kat rumah kak lama2... Rindu ngn suasana tu lagi... Terima kasih masak n jaga kak n my family selama 13 hari tuh... ditambah mak yg memang rajin masak... pulut seri muka, pau, kasturi, bengkang tumis(bingka) semua mak buat... bila aku tak leh nak mkn lagi2 lah terasa sedapnya semua tuh... sangat2 berterima kasih... sayang mak dan ayah... mood... rindu masakan mak..
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~