Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 4 Mac 2013

Mesyuarat Agung PIBG kali ke 39

tahun ni pihak sek telah memilih tarikh 2 Mac 2013(Sabtu) untuk mengadakan Mesyuarat Agung PIBG kali ke 39... Me sebagai AJK PIBG sbb ada anak yg bersekolah n AJK hadiah utk majlis kali ni... 
 apa yg paling menarik utk majlis kali ni apabila Hazim terlibat ngn persembahan murid.. Persembahan Action song oleh murid2 tahun 2Arif... yg penting Hazim semakin berani untuk menonjolkan diri... berbanding tahun lepas... malunya dia... harap2 perangai n sikapnya semakin bertambah baik... persembahan Hazim... ok lah lah kan w/pun agak sedikit keras... yg penting Hazim berani mencuba n berusaha buat yg terbaik... Semoga Hazim juga terpilih utk mewakili sekolah bagi pertandingan story telling murid2 tahap 1... yang pastinya my hubby n abg ngah pun datang sama  untuk melihat persembahan Hazim... bagi sokongan...



Aku lak... sebaagai AJK hadiah tak lah bz mana pun cuma bila sesi cabutan bertuah di penghujung majlis baru lah nak menyibukkan diri... hadiah tahin ni agak banyak jugalah... ada 49 hadiah.. antara yg bernilai... oven, rice cooker, blander, dan hamper... yg lain2 tu nak cakap pun dah berbalut cantik2... TAPI... aku n my hubby x bertuah utk hari tersebut... kedua2 nombor tak terpilih.. harap2 ada rezeki tahun depan...

 wajib bergambar
bukti ni datang w/pun x punch card
hehe
dalam kol 1ptg gak baru habis semua... penat nya.. kekonon nak bawa budak2 ni berjalan2... tangguh, balik nak rehat....  

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~