Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 22 Disember 2016

al kisahnya cermin mata mama

as salam bloggers...

al kisahnya pemakai cermin mata

rata2 sesiapa je yg pakai cermin mata, bila ada anak jek...
mesti ada sejarah cermin mata di patahkan oleh anak kecik..

so tahun ni 17.12.2016..
bz mama bersilat di dapur... tup2 kak cik saffa menjerit
"mama, cermin mata mama dah patah, jiji patahkan"

Dak kecik hazmi dah lari menyorok bawah meja...

Memang dah x leh ganti sebb bingkainya dah pecah.. kuat betul jiji patahkan..

Ingat2 lupa macam baru juga cermin mata sebelum ni di patahkan juga... tapi x ingat pula siapa pesalahnya..

Scrool IG... dapat smula gambar lama..
Rupanya x lama juga cermin mata tu... 11.7 2015, kak cik saffa yg patahkn
Now hamzi pulak..

Akhirmya cermin mata mama berganti baru.. cuma tukar bingkainya ajer.. jimat sket cost..

harap2 lepas ni xde lah lagi yg tolong patahkan... hehe


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~