Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 5 November 2016

raya 2016 @JB

Dah lama tak tempek2 gambar dalam ni..
raya this year 
turn JB


4 anak-anak syurga mama dan papa

mama dan satu satunya kawan mama

me n my luv
semoga kasih sayang kita kekal hingga ke syurga

our happy family

Jumaat, 4 November 2016

dah pun setahun 3 bulan "i'm back"

as salam...

semua bloggers..

lama sungguh tak menaip dalam rumah ni.. bukan bersawang dah.. tak nmpak pintu rumah pun.. puas sapu puas bersih baru lah nampak..

 last update dulu 2/8/2015..
hari ni dah pun 4/11/2016..
makanya dah pun setahun 3bulan nak menjengah ke sini..

ingat memang ingat tapi masa x de langsung..
kengkangan masa teramat..
masih lagi jadi cikgu Tahun 6..
masih setia dengan stokis JSD atau lebih dikenali dengan jamu susuk dara

hari ni cuti.. sampai lah Ahad sebbnya Hari Hol sultan Johor..

hari ni tekak rasa nak makan asam pedas ayam..
makanya terhasil lah


Ahad, 2 Ogos 2015

Raya 2015 ~ Raya ke 3

hari ni plan beraya kat rumh mak sedara sebelah ayah.. Mak Ngah
Siap request nasi ulam.. dah lama tak makan sejak kwen ngn hubby... dah 13 tahun dah.. last makan pun masa arwah wan yg buatkan... sedap nak mkn satu gambar makanan pun x snap...

Kebetuan musim buah... so macam2 ada..


sesi bergambar adalah wajib... dan masa ni semua family ada... dan buat pertama kalinya..
RAF's Big family...

bersama tuan rumah
mak ngah n pak ngah

no 1, 2 dan 3
3 RAF's

Wan ngn cucu2nya
lagi 2 belum pandai posing...

me n Hamzi

Sabtu, 1 Ogos 2015

Raya 2015 ~raya pertama

Bestnya raya tahun ni 2015 dapat balik kampung kat Baling , Kedah
2013 memang turn kat jb
Tahun 2014 plak dalam pantang bersalinkan hamzi
Seronoknya dapat balik makan ketupat palas yang mak buat...
Non stop rasanya makan dan makan je...
Tambah plak ngn menu Laksa kegemaran... Dah habis pantang setahun tak makan laksa.. ni makan lah smula.. nikmatnya... tak terkata..

So Pagi2 raya bersalaman semuanya.. Sesi bergambar family selepas sembahyang raya

 my luvly family

my family with ayah n mak

tambah ngn adik bongsu
yg tengah beraya ngn MIL dia..

kesayangan ayah dan mak

Rabu, 29 April 2015

Cantik dengan Jamu Susuk Dara


[Cantik dengan JSD]
As Salam..
Moga semuanya sihat2 belaka..
jom cantik... 
Dengan jamu susuk dara..
Semuanya ada
Kecantikan dalaman dan luaran

Nak cuba... meh pm shila
Call wasap telegram 0197725730

#agen_diperlukan 0197725730
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~