Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 2 Ogos 2015

Raya 2015 ~ Raya ke 3

hari ni plan beraya kat rumh mak sedara sebelah ayah.. Mak Ngah
Siap request nasi ulam.. dah lama tak makan sejak kwen ngn hubby... dah 13 tahun dah.. last makan pun masa arwah wan yg buatkan... sedap nak mkn satu gambar makanan pun x snap...

Kebetuan musim buah... so macam2 ada..


sesi bergambar adalah wajib... dan masa ni semua family ada... dan buat pertama kalinya..
RAF's Big family...

bersama tuan rumah
mak ngah n pak ngah

no 1, 2 dan 3
3 RAF's

Wan ngn cucu2nya
lagi 2 belum pandai posing...

me n Hamzi

Sabtu, 1 Ogos 2015

Raya 2015 ~raya pertama

Bestnya raya tahun ni 2015 dapat balik kampung kat Baling , Kedah
2013 memang turn kat jb
Tahun 2014 plak dalam pantang bersalinkan hamzi
Seronoknya dapat balik makan ketupat palas yang mak buat...
Non stop rasanya makan dan makan je...
Tambah plak ngn menu Laksa kegemaran... Dah habis pantang setahun tak makan laksa.. ni makan lah smula.. nikmatnya... tak terkata..

So Pagi2 raya bersalaman semuanya.. Sesi bergambar family selepas sembahyang raya

 my luvly family

my family with ayah n mak

tambah ngn adik bongsu
yg tengah beraya ngn MIL dia..

kesayangan ayah dan mak

Rabu, 29 April 2015

Cantik dengan Jamu Susuk Dara


[Cantik dengan JSD]
As Salam..
Moga semuanya sihat2 belaka..
jom cantik... 
Dengan jamu susuk dara..
Semuanya ada
Kecantikan dalaman dan luaran

Nak cuba... meh pm shila
Call wasap telegram 0197725730

#agen_diperlukan 0197725730

Selasa, 28 April 2015

Coklat Love Habibi (CLH) by Jamu Susuk Dara

Coklat love habibi JSD tidak mgandungi bahan-bahan herba untuk merapatkan faraj,

tiada bahan untuk kesihatan rahim .

Coklat love habibi mengandungi herba-herba yang terdiri daripada

*lada pahit
*mata pelanduk
*mahkota dewa
*belut
*sarsi
*maduherba lain.

Coklat Love Habibi JSD dirumus khas untuk



*menaikkan ghairah seksual untuk lelaki dan wanita.
*melancarkan peredaran darah
*membuang angin dalam badan
*memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar
*menghilangkan sakit-sakit badan,
*lenguh2 badan
*mengurangkan keletihan bekerja.
*atasi masalah senggugut


Cara makan Coklat Love Habibi JSD
Cubit sedikit dan gentelkan.
Kunyah dan minum air.
Disarankan ambil ketika sarapan n makan malam.



Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.

Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)

Berminat pm shila
Call wasap telegram 0197725730
#sayajualjamususukdara
#pengedarsahjsd
#coklatlovehabibi
 — at Jamu Susuk Dara Shila Romli.



Isnin, 27 April 2015

Jamu untuk berpantang


Jamu untuk berpantang

As salam
Bagi yang masih mencari2 lagi produk untuk berpantang..
Meh cuba 
#jamujalinancinta_jjc
Memang best utk merawat rahim.. merawat luka dalaman.. mencantik kulit.. dan paling best boleh banyakkan susu badan..
Nak cuba pm shila 0197725730
#sayajualjamususukdara
#sayapenggunategarjsd
#pengedarsahjsd
#agen_diperlukan 0197725730
#naksihatluardandalam
#naktambahsusu
#nakkulitcantik

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~