Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 19 Jun 2010

Sepetang di Gelang Patah

Petang 18hb ni....
takder program nak wat....
So lepas hubby balk dr smbhyg Jumaat dia ajak balik rmh my mother in law kat Tanjung Kupang, Gelang Patah...
So aku setuju jer sbb dah lama gak tak blk kg Gelang Patah tuh... Bukan jauh pun tapi masa tak mengizinkan.....
Dah siapkan barang adik Hazmi, Hazim plak nak bawa raket badminton....
Nak main badminton ngn papa katanya kat sana...
Hazim ni tak leh berenggang ngn laptop jd dia soh aku bawa laptop nih....
Tapi disbbkan balik tak lama aku bg reason yg sesuai spy Hazim leh terima alasan, aku malas nak bawa balik laptop nih.... hehehe
Jadi kat bawah ni cam biasa lah aku upload gambar2 sepetang kat sana....

Adik Hazmi bersantai kat rmh nenek.... dah penat jalan2.....

Hazim semangat blaja min badminton....

Ada gaya juara tak??????

Papa n hazim main badminton...

Rumah my mother inlaw kat Tanjung Kupang, Gelang Patah

Sebelum balik rumah p rumah mak ngah hubby kat kg tu gak....
Saja nak bagi depa semua jumpa ngn adik Hazmi sbb diaorg dah rindu banget ngn adik Hazmi....
baru2 ni ngah n family der datg rumah nak tgk dik Hazmi...
Tapi ....Kesian....
Adik Hazmi baru jer tido....
Jadi hari ni p jap jer janji hilang rindu depa kat adk Hazmi...
Sebelum Maghrib aku bertolak blk Taman Perling....

Tetiba hubby nak p rmh cik dia plak kat area Tmn Bukit Indah....
So singgah jap cz alasan yg sama lah ....
dah lama x p rmh cik....
Borak2....dah kol 9p.m.
Adik Hazmi pun dah merengek lapar...
Moral.... kena balik....
Dah balik ingat bujang2 ni tido awal tapi sampailah aku dok menaip citer ni abg Hazim masih segar matanya...
Adik Hazmi br jer tido kol 1a.m.
Esok nak p tengok anak sedara masuk pertandingan Taekwando kat The Zon, Stulang...
Harap2 sumer leh bgn awal pagi sok...
Sepetang yg menggembirakan....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~