Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 21 September 2010

bz nyer minggu ni

Lepas sampai jer JB hari Khamis..... terus mula mengajar pada hari Jumaat.... pastu sambung lak hari sabtu utk sek ganti.... Petang lak sambung ngn kelas tambahan utk UPSR.... Hari Ahad pun kelas tambahan lagi.... tambah plak kelas tambahan tu kol 12p.m... sampai kol....2p.m.... aku yg mencari mood lebih nak ajar murid2 tahun 6 ni....
....cari mood nak mengajar...
......baru belajar pakai shawl.......

Hari isnin plak cikgu berebut nak masuk mengajar... tapi bagi keutamaan utk cikgu BM ngn Math cz hari selasa paper BM ngn math.... Berebut punya berebut aku dapat masa yg terakhir.... Ngajarla sampai kol 4p.m....  Penat memang penat tapi yg penting murid2 dapat jawab ngn baik....
Paling penting semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan murid2 tahun 6 tahun ini menjawab soalan UPSR dengan jayanya... AMIN....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~