Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 25 November 2010

DaH 18 BuLaN

21 hb umur Hazmi cukup 18 bulan... dah bujangan rupanya anak mama nih....
Semalam laks bawa Hazmi pi KK Tampoi utk cucuk 18 bulan... kalau cucuk ni cnfrm demam....

Sepatutnya p kol 8a.m... tapi aku p lambat sket dalam kol 9a.m... hambek ko... ramainya umat... so tekan no dapat 2174... no kat screen masa tu baru 2080... cnfrm lambatlah... decide p sarap dulu.... 1 jam pas makan no nye baru 2082.... hampeh tol... bergerak 2 org jer... nak hilangkan boring aku snap2 la gelagat bujang2 aku tuh.... hilang sket bosan....

Tengok jer lah...

 Bertukar! 
Ultraman Kosmos!


 Khusyuk tgk baby dalam stroller
dah tu pagnggil baby, baby,
Perahsaan betul cam dia tu dah bujangan

 Eh! nape mata dik tu?

 Abg semangat berpozing...
Adik... nampak plak btg besi kat tepi dinding tuh...
Sibuk dia nak kuarkan.

 Model tiang ke dik

 So cute

 Cubaan melarikan diri dari papa....
Lari lah dik ooiii
papa pun dah tak larat nak kejar

 Encem boy

3 heroes mama!
uuiikkss... abang Hazim?

 Bila la nak kena panggil ni...
dah tak larat nak tunggu nih

 
Mata pun dah kuyu tunggu nak kena cucuk

Dalam kol 11.30 baru la nombor kena panggil tapi baru masuk bilik 2 utk timbang berat jer.... dalam kol 12 blaks baru lah masuk bilik no 4 utk jumpa nurse.... dah la lama... pastu bila time aku tu la nurse tu dapat cal dari hubby dia kot... dah sibuk dok layan kol tu dalam 15 minit gak lah.... dah lama kita tunggu, nurse nya cam tu laks... iisskkk... 

dah settle kat bilik 4, kena masuk laks kat bilik 5 utk cucuk adik.... cucuk OPV... tapi bab cucuk ni memang aku x berani la nak pegang Hazmi... takut la dia meronta... dari Hazim dulu pun cam tu... papa lah org setia pegangkan baby utk cucuk...hihi... Tapi kata papa tadi hazmi berani, siap tengok jer jarum tu... Nangis pun tidak... Hebatlah hero mama! Cuma aku risau Hazmi demam jer sebab kata nurse cucuk yg ni memang budak akan demam... make sure balik terus bagi hazmi makan ubat...

Dalam kol 12.45 baru settle sumer.... Balik singgah jap kat Kipmart beli barang2 dapur... Balik rumah jer terus bagi Hazmi makan ubat.... harap2 dia Ok... Tak demam...

Tapi bila dah malam tengok badan dah dedar balik.... merengek jer pegang bahu dia.... akit! kesian.... harap2 esok Hazmi Ok yer....

1 ulasan:

eLYies berkata...

kembar aqil...

hazmi dah cucuk..aqil belum...pi cucuk kat klinik private je la..sbb dah lama tak pi klinik gomen sbb takde masa nak pi..cuti pun abis..huhuhuhu

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~