Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 27 Disember 2010

Wow!! Sexi... Sensored gitu....

Hari ni my hubby masuk keje kol11mlm... Aku lak esok baru start meeting... so hari ni masih lagi bermalas-malasan kat rumah... jadinya soh lah my hubby layan bujang2 mandi kolam... bukan p mandi jauh pun... kat depan rumah jer.... 

Hazmi lak ni la 1st time dia mandi kat dalam kolam nih... Dah lama rasanya Hazim pun tak mandi... Sexi tau Hazmi hari ni... wat free show gitu...

tak caya.... jom tengok gambar2 nih....

 Hazmi nak tiup per tuh....
Bangun tido jer terus mandi kolam...
sarapan pun kat dalam kolam tu jugak
Rajin papa layan bujang2 papa yer....

 Masing2 dah kesejukan...
Gaya.... ggrrrrr

 WOW!!!! 
Sexi kamoo...


 Dekat 2 jam juga lah my hubby dok melayan bujang2 ni berendam.... sudahnya Hazmi melalak sakan tak nak kuar... Mana leh jadi... paksa jer lah.... Semua dah kecut...


P/S >> hari ni wat butter cake lak... resepi mudah n sedap...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~