Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 8 Ogos 2011

Anak saudara baru lagi ~Nur Eryna Batrisya~

Semalam petang baru berkesempatan melawat anak saudara baru sebelah my hubby... lepas Zohor baru bergerak kuar p rumah mak mertua BIL....  My Biras berpantang kat rumah mak nya kat TUTA.... Anak  yg ke 3.... Selamat di lahirkan pada 2 Ogos 2011 (selasa)... Di HSA JB... berat 3.6 kg.... boleh tahan semangat... Comey sangat2... :-)

Tengok pipinya yg montel tu...
Gerammm tau...
Sepanjang masa tido jer...

Lepak2 kat sana sampai kol 5petang... pastu terus p bazar beli sup gear box... sememang nya kat TUTA ni ada satu gerai yg jual sup gear box yg murah n sedapppp.... biasanya selalu beli utk mkn malam... 3 ketul RM6... kebetulan kat bazar ni pun dia jual so my hubby beli utk berbuka n sahur sekali... hehehheh.. tapi harga naik 50sen... Yg penting puas hati dapat 7 ketul RM13... Berbaloi-baloi...

harap rezeki aku utk tambah yg ketiga dipermudahkan.... teringin sangat nak girl tau.... :-)

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~