Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 29 November 2011

~~Kalau Hazmi bagi bape RM pun stay tak cukup~~

Ni kisah nya Hazmi lagi.... Pantang nampak mainan yg perlukan 50 sen tu mesti nak naik.... Pantang nampak.... sampai kalau ada mesti larikan dia.... hehe :-) :-)
sangat2 berbeza dgn abg Hazim.... W/pun tahun depan nak masuk darjah 1.... masih lagi takut nak naik... gayat sungguh... Sudahnya tiap kali Hazmi naik.... Hazim jadi peneman setia di sisi....

 Yg ni kat TESCO Bukit Indah...
setia abg Hazim teman

 Yg ni plak kat Bestmart
pun abg Hazim teman kat sblh juga
hehe

Hazmi lak bagi lah baper RM pun kompem tak puas.... asyik minta mama nak duit agi.... kalau kita kata dah habis... dia lak yg soh kita p tukar.... kalau dah ada duit pun mesti nak masukkan sendiri... takkan bagi kita masukkan duit tuh... semua nak berdikari.... :-)


Baru ada dua org... sangat2 berbeza perangai...  kalau naik kete.... Hazmi mesti minta "papa bawa laju2"... belum sempat habis Hazmi cakap... Kata Hazim " mana boleh laju2 nanti polis saman"... ghee~~

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~