Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 8 Julai 2012

++panas.... panas++

entry panas hari ni.... masa dok menaip entry ni dok memikir nak pos ke tak nak... lastly aku decide nak pos jugak... .... bukan nak cari gaduh... bukan nak cari pasal tapi kompem ada yg terasa punya... hahahha

pastu kompem lagi ada yg takkan tegur aku... nak salam kompem lagi jagan harap... nak tengok muka pun rasanya kompem menyampah... lantak ko lah kan... ada aku kesah!!!!

yg penting aku n my family... happy sokmo... aku ada my hubby... ada anak2 aku.. mak aku ada... ayah aku ada... dua adik2 aku.... yg kompem sayang sangat kat aku, my hubby n anak2 aku... even jauh utara selatan... kasih sayang my family to me, my hubby n anak2 aku sangat2 banyak... tak luak kasih sayang walaupun sedikit... tak kesah pun kalau ada yg nak jeleskan aku even tak suka aku.. anak2 aku pun dia tak suka... ada lagi yg masih sudi menyayangi kami... ramai lagi yg ada.... hahha... puji diri sendiri... kalau tak saper  lagi yg nak pujikan... ghee~~~

aku dah tak kisah kalau ada yg tak suka kat aku... ada adegan hasut menghasut, kata mengata supaya ada yg membencikan aku... aku dah malas nak kesah... ALLAH lebih mengetahui... rasanya tak der pun aku berhutang duit dgn dia n her kroni....



dan yg pasti jika ada yg perasan bagus n cukup matang ngn hidupnya untuk menilai orang lain itu hak dia... dia rasa dia cukup bagus n pandai... ambik lah... lagipun zaman sekarang dunia akhir zaman...  tak selalu orang yg berada di atas itu akan selamanya akan berada di atas... suatu hari nanti andai ALLAH mengizinkan... doa yg teraniaya akan termakbul jua...


bukan aku ingin membalas dendam... tak kuasa dah... lebih baik diam dari banyak berbunyi... tapi jika terlalu berdiam diri dianggap penakut... lagi dipijak2 sesuka hati... hormat antara muda dgn tua... semuanya dah jadi sama rata... yg muda rasa lebih berhak menegur yg lebih tua... mungkin baginya pengalaman hidupnya sudah terlalu banyak... tunnggu dan lihat apa yg akan terjadi pada masa akan datang... kita tidak mengetahui... Allah telah menyusun atur semuanya...


Cuma aku berharap... kasih sayang kami sekeluarga akan kekal dan aman damai sehingga akhir hayat kami...  jadi jom kita amalkan ni ramai... jadikan pendinding... sebab zaman akhir zaman manusia sanggup buat apa sajer untuk kepentingan diri sendiri...

untuk my hubyy, mak, ayah, my sis... terima kasih untuk kasih kamu semua untuk my hubby n paling istimewa untuk Hazim dan Hazmi... thank you... sayang sangat kat anak buah korang yg dok jauh diperantauaan nih... 

tetiba emosi n tak sabar nak balik raya nanti kat kampung... jumpa semua yg menyayangi kami....  Semoga kasih sayang kami berkekalan selamanya......AAMIIN......

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~